Svårt att hitta rätt i djungeln som förskollärare eller lärare?

Precator Pedagogerna

Anställning: Tillsvidareanställning

Ort: Stockholm

Ansök senast: 2024-02-23

Din profil

Har du intresse av att öka möjligheterna att hitta just din drömarbetsplats?
Är du snart examinerad förskollärare/lärare och på jakt efter ditt första arbete inom området?
Är du förskollärare/lärare med gedigen erfarenhet som är redo att anta nya utmaningar?

Oavsett dina tidigare erfarenheter är vi intresserade av få kontakt med dig för kommande längre uppdrag/rekryteringar!
 

Din möjlighet

Vi på Precator Pedagogerna får till och från in förfrågningar om längre uppdrag och rekryteringar av förskollärare från förskolor vi samarbetar med i Stockholmsområdet. Att hitta ett jobb som förskollärare kan kännas enkelt. Däremot vet vi att det kan vara desto svårare att hitta RÄTT arbetsplats i djungeln av förskol- och lärarjobb som finns. Vi erbjuder därför dig som förskollärare och lärare ökade chanser att hitta nya spännande utmaningar som passar just dig!

För oss är det av stor vikt att hitta rätt person till rätt plats och erbjuder därför flera olika lösningar för att både kandidat och kund ska kännas nöjda med matchningen. En lösning skulle exempelvis innebära att du under din slutet av din utbildning arbetar deltid på en eller flera förskolor eller skolor för att upptäcka din framtida arbetsplats.

Lämna din intresseanmälan

För att möjliggöra en god matchning och kommunikation med er kandidater tar vi endast emot intresseanmälningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande intresseanmälan går det bra att vända sig till Ann Holm på ann.holm@precator.se alternativt 070-536 38 83.

För att arbeta i förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss

Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Uppdragsgivarna vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra kandidater, konsulter och kunder. Precator Pedagogernas konsulter får möjlighet att vikariera på olika förskolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former.
 

Kontaktperson
Emma Lindqvist