Kock och/eller Köksbiträde till vikariepool för skola och förskola i Stockholmsområdet alternativt Uppsalaområdet!

Precator Pedagogerna

Anställning: Visstidsanställning

Ort: Stockholm

Ansök senast: 2025-03-08

Mer om tjänsten

Vi får till och från in önskemål om att hyra kockar och köksbiträden från de förskolor och skolor vi samarbetar med. Vill du vikariera som kock och/eller köksbiträde och vara med och bidra till barn och ungdomars matglädje?

Arbetet som vikarierande kock eller köksbiträde innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personal. Vid arbetet som vikarierande kock finns oftast en matsedel att följa men i de fall planering saknas är det av vikt att vara lösningsorienterad för att snabbt kunna leverera en så smaklig och innehållsrik måltid som möjligt. Som kock i skola/förskola är du med och väcker barnens intresse för smaker, skapar matglädje och bidrar till långsiktiga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom ditt primära uppdrag att tillaga maten ansvarar du även för diskning och städning. Arbetet som köksbiträde innebär vanligtvis att agera hjälpreda i köket med vanliga sysslor som att förbereda enklare mat, diskning och städning.

Precator Pedgogerna erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer vilka dagar du vill arbeta. Utifrån din profil och önskemål matchas uppdragen personligen till dig. Arbetet som vikarie varierar mellan olika förskolor och skolor vilket gör att du får testa på flera arbetsplatser. Du kommer på så vis samla på dig erfarenheter som är värdefulla för framtida tjänster. Som konsult får du även tillgång till ett brett nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med. Vikarietjänsten kan komma att leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor eller skolor vi samarbetar med.

Din profil

För kockuppdrag söker vi dig som är utbildad kock eller motsvarande som har erfarenhet av storkök. Det är meriterande om du tidigare arbetat i kök inom förskole- eller skolvärlden. Arbetet ställer krav på en god kännedom om specialkost samt de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i verksamheten. Som person trivs du med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Då du kan komma att ensam ansvara över arbetsuppgifterna i köket ser vi gärna att du som person även är ansvarstagande och självständig.

För köksbiträdeuppdrag söker vi dig som har erfarenhet av arbete i storkök. Som person trivs du med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt.
 

Så söker du jobbet

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att vända sig till kandidatansvarig Matilda Eldh på matilda.eldh@precator.se alternativt 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss

Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former.
 

Kontaktperson
Emma Lindqvist