Lärare SV/Tyska

Precator Pedagogerna

Anställning: Vikariat

Ort: Stockholm

Ansök senast: 2021-05-16

Dina arbetsuppgifter

Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
  • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
  • Du ansvara tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, utförande, utvärdering och dokumentation av undervisning för elever.
  • Mentorskap ingår

Din profil

Du är behörig lärare eller har tidigare erfarenhet av undervisning i svenska och tyska och kan börja omgående.
Utdrag ur belastningsregistret krävs.
  • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
  • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar.
  • Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat.
 

Så söker du jobbet

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att vända sig till rekryteringsansvarig Ann Holm på ann.holm@precator.se alternativt 070-536 38 83

Om oss

Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare finns i Storstockholm och Uppsala. Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former.
 

Kontaktperson
Ann Holm