Skolledare

Precator Pedagogerna

Anställning: Tillsvidareanställning

Ort: Stockholm

Ansök senast: 2025-11-30

Din profil

Du har en pedagogisk utbildningsbakgrund inom förskolan och/eller grundskolan. Du har rektorsutbildning eller annan ledarutbildning. Meriterande är tidigare ledarerfarenhet som rektor eller biträdande rektor.

Som person är du handlingskraftig, självgående, engagerad och har gott omdöme. Du har ett naturligt ledarskap och lätt för att motivera andra samt drivs av att utveckla både individer och verksamheter. Du är genuint intresserad och engagerad i skolutveckling.

Du utövar ett trovärdigt ledarskap med förmåga att entusiasmera och samla personal mot gemensamma mål. Du odlar en tillitsfull kultur genom hög delaktighet. Vi ser även att du har en god strategiskt blick och ett ekonomiskt tänk, tar initiativ, arbetar målfokuserat och uppnår resultat. Självklart har du en god samarbetsförmåga och din kommunikation är du tydlig.
 

Din möjlighet

Vi får till och från in förfrågningar om längre uppdrag och rekryteringar av skolledare från förskolor och skolor som vi samarbetar med i Stockholmsområdet. Vi erbjuder därför dig som skolledare chansen att hitta nya spännande utmaningar som passar just dig!

Lämna din intresseanmälan

För att möjliggöra en god matchning och kommunikation tar vi endast emot intresseanmälningar via digital länk i annonsen eller på vår hemsida. Har du däremot frågor gällande intresseanmälan går det bra att vända sig till Emma Lindqvist på emma.lindqvist@precator.se alternativt 072-536 38 89.

Om oss

Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Uppdragsgivarna vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra kandidater, konsulter och kunder. Precator Pedagogernas konsulter får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former.
 

Kontaktperson
Emma Lindqvist